Právě vychází druhé číslo 5. ročníku časopisu TRADE NEWS. Dubnové číslo přináší zajímavá témata jako například: Astana EXPO 2017 - Kazachstán se otevírá světu.Kazachstán bude investovat a má čím platit? Kazachstán chystá jednu z největších akcí v historii země. Česká republika zde bude mít expozici v českém pavilonu. Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR se stala hlavním byznysovým partnerem české účasti na prestižní světové výstavě. Asociace bude mít po celou dobu výstavy v českém pavilonu svého zástupce hovořícího česky, anglicky, rusky a kazašsky.

Dále můžete v magazínu TRADE NEWS nalézt témata jako jsou: Bělorusko na rozcestí - Příležitost pro české firmy? Hedvábná stezka 21. století: Změní ekonomickou mapu světa? Hurá do Euroasie aneb Jak nezakopnout o bludný kořen. Ázerbájdžán: přátelská křižovatka civilizací.

Číslo vyšlo tištěným nákladem 8200 kusů na 80 stranách. Jako vždy v něm najdete exkluzivní rozhovory, články, analýzy, inspirativní příběhy úspěšných českých firem, původní infografiky a další zajímavé novinky ze světového i domácího byznysu. Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již šestým rokem agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. 

tn2

Nové je ke stažení v PDF na http://www.amsp.cz/trade-news, tištěné vydání obdrží členové AMSP ČR do svých schránek v následujících dnech či je možné si jej po předchozí domluvě vyzvednout v naší kanceláři.