Hezký den do startupové komunity,

konec tohoto netradičního roku se blíží, ale my se našich tradicí nevzdáváme. Rádi bychom vám okořenili home-officový stereotyp, který může být už občas trošku nuda. Pro vás i pro nás. Chtěla bych vás proto jménem CzechInvestu pozvat na CzechInvest Startup Challenge, která se bude konat 3. prosince 2020.

Jdeme s dobou a respektujeme aktuální opatření, proto se potkáme online. Kde? Na Facebooku, Českých novinách nebo na idnes.cz. Kapacitu tentokrát hlídat nebudeme, do virtuálního světa se přece vejdeme všichni. Kdo jsou všichni? Nejrůznější zástupci investorů, startupů, korporátů, médií, vlády, inovačních infrastruktur ale i široké veřejnosti.

O co půjde? Deset nadějných českých startupů, které dennodenně čelí výzvám byznysového světa, přijalo další výzvu – tentokrát CzechInvestu – a utká se o titul nastupující startupové hvězdy. Komu předá žezlo loňský vítěz MapTiler? Sledujte stream a hlasujte o miláčkovi publika!

Víme, že závěr roku je hektický, a tak vám akci rádi včas připomeneme.  Stačí se registrovat ZDE. Sledovat můžete také naši Facebook událost.

Uvařte si svařák, nasaďte úsměv a pojďme se bavit.

 

Lucie Hustolesová
Ředitelka odboru startupů
&
Startupový tým agentury CzechInvest a ESA BIC Prague