Soutěž pro začínající podnikatele, kteří chtějí ukázat v čem jsou nejlepší. Jedná se o grantový program, který má za cíl podporovat lidi s dobrým nápadem a vizí bez ohledu na věk, podnikatelskou minulost či zkušenosti. Pro začínající podnikatele je i projekt Svou cestou, který nabízí aktivity právě jim.

Porota soutěže byla složena ze zástupců partnerských subjektů, kterými byly Komerční banka,Performia, spol. s r.o., Fakturoid s.r.o., Stable.cz s.r.o., TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové z. ú., Webmium, portál iPodnikatel.cz, eLegal, Pardubický podnikatelský inkubátor, z.ú.
a Startup Box.
„Letošní ročník byl napínavý do poslední chvíle, vítězné projekty nakonec dělilo od sebe jenněkolik málo bodů,“ přiblížila Zuzana Mezerová, manažerka small business segmenturetailového bankovnictví Komerční banky. „Věřím, že se vítězným projektům bude dařit také na trhu, oceněným začínajícím podnikatelům přeji, aby úspěšně nastartovali svou vlastní cestu,“ dodala.

Cena veřejnosti: Mamio

 Mamio chce být první středoevropskou aplikací pro mámy.Chceme  mámám nabídnout bezpečnou a moderní podporu do jejich mobilu a tím skrze technologie usnadnit mateřství. 

  1. místo: Traffic Smart

Projekt Traffic Smart využívá neuronovou síť k analýze aktuální dopravní situace za účelem zvýšit nejen plynulost, ale i bezpečnost dopravy a z dlouhodobého hlediska snížit náklady na provoz a údržbu dopravní infrastruktury.

 

  1. místo: NAP - Dog protein bar

Jsme firma, která vyrábí outdoorové jídlo pro psy. Na trhu nám chybělo nutričně vyvážené psí jídlo, které by bylo skladné a nejlépe i lehké... Při balení na túry totiž oceníme ušetření každého gramu v batohu.

  1. místo: Tackera

Chceme dokázat, že i povzbuzující nápoje mohou být tvořené složkami přírody a vypité tak s dobrým a příjemným pocitem.“Naše produkty jsou bez chemie, umělých barviv či konzervantů. Používáme přírodní extrakty z bylin, lyofilizované ovoce a přírodní sladidla. Zároveň se snažíme myslet na naši planetu, a proto k balení používáme plně recyklovatelné a ECO-friendly sáčky.

Celý tisková zpráva ZDE