Projekt Podnikni to!, který mimo organizování podnikatelských kurzů také spravuje komunitu podnikavých lidí Klub podnikavců uspořádal ve spolupráci s AMSP, projektem Svou Cestou a Komerční Bankou networkingovou akci s názvem Sraz podnikavců. Ve středu 23.06. se tak sešlo několik členů Klubu podnikavců i zájemců o téma podnikání ze široké veřejnosti v Brně ve znovu otevřeném Bistru FRANZ.

Obrázek1   Obrázek2

Na akci, která se po 11 měsících uskutečnila opět v prezenční formě vystoupil Matej Holba, generální ředitel marketingové agentury Donutdigital.sk, s přednáškou na téma „Základy marketingu v kostce“. Dále se svou přednáškou na téma „Jak vytvořit web, který funguje?“ vystoupil Mgr. Ivo Kylián, který je SEO konzultant a zároveň i členem komunity Klubu podnikavců. Nakonec vystoupily nové spolumajitelky Bistra FRANZ, které se přes Podnikni to! poznaly, aby sdílely svůj příběh, jak během krize spojené s pandemií Covid-19 začaly podnikat v gastronomii.

Účastí na Srazu podnikavců, kam mají členové Klubu podnikavců vstup zdarma, účastníci získávají nejen cenné kontakty na podnikatele a jiné hosty, kteří na akci vystupují ale také se dostávají do prostředí lidí se zájmem o podnikání, kteří si vzájemně pomáhají při rozvíjení vlastních podnikatelských projektů. Více o kurzech Podnikni to! a komunitě Klubu podnikavců naleznete na podniknito.cz