Máte v hlavně skvělý nápad a chcete začít podnikat? Tak právě teď je ta nejlepší příležitost. Od 1. května můžete registrovat své projekty do grantového programu Nastartujte se od Komerční banky. Tento program je určen na podporu začínajících podnikatelů.

Přihláška do soutěže  ZDE

A co k tomu potřebujete?

IČO staré maximálně 24 měsíců, podnikatelský účet od KB a zajímavý podnikatelský projekt.
Získat jednu z cen je v letošním roce ještě dostupnější. Rozšířili jsme ocenění pro prvních 5 nejlepších projektů. Hlavní cenou je finanční částka 300 000 Kč na rozjezd podnikání a k tomu 200 000 Kč ve formě služeb od partnerů projektu.
Hlavním partnerem Ceny veřejnosti je pro letošní rok firma Plakátov.cz , od které získá vítězný projekt 100 000 Kč ve formě reklamní kampaně a marketingové konzultace.
A jako bonus, získá každý registrovaný a schválený projekt ZDARMA:

  • 30 min. právní konzultaci od advokátní kanceláře eLegal
  • 45 min. konzultace na optimalizaci nebo tvorbu nového webu v nástroji Webmium v hodnotě
    10 000 Kč
  • 30 min. marketingová konzultace na efektivní využití venkovní reklamy a k první objednávce
    billboard zdarma od Plakátov.cz

Největší šanci uspět mají projekty s kvalitně zpracovanou přihláškou, kde nechybí podrobný podnikatelský plán. Musí být poznat, že víte, kam míříte a jak se tam dostanete. Znáte své silné, ale i slabé stránky a máte jasný plán podložený čísly. Mnoho projektů se nedostane do finálových pozic díky opomenutí některých složek nákladů, jako např. náklady na marketing nebo vůbec nepočítají s vlastním ziskem.


Svou přihlášku můžete registrovat od 1. května do 3. září. Ale nečekejte dlouho, čím dříve se přihlásíte, tím více času máte na sbírání hlasů veřejnosti.

Garantem soutěže je AMSP ČR, mediálním partnerem TRADE NEWS a partnery jsou Plakátov.cz, iPodnikatel, Webmium, eLegal, Performia, Fakturoid, Webglobe, Technologické Centrum HK a StartupBox.
Více informací o soutěži  ZDE , Přihláška do soutěže  ZDE