V rámci projektu Svou cestou - Young Business pro Vás připravujeme nejen inspirativní setkání (tzv. "porce inspirace") či pravidelné Coffee Talks v Praze, Brně, Ostravě a dalších regionech, ale také všem registrovaným zasíláme každé úterý krátké a praktické články z oblasti práva a soft skills.

Články pro Vás připravují odborníci z dané oblasti. Na tvorbě Právního GURU spolupracujeme s advokátní kanceláří s mezinárodní působností CEE Tomíček Legal, s.r.o. Soft skills zpravodaj pro Vás připravuje tým z mezinárodní ogranizace Performia, spol. s r.o.

performiaCEE

A jak takové pravidelní zpravodaje vypadají? Ukázku Právního GURU na téma "Odstoupení od smlouvy se spotřebitelem" naleznete ZDE. Soft skills zpravodaj na téma "6 faktorů, které zaručeně oslabí Váš tým.... a návody, jak jim předejít" naleznete ZDE.

Zpravodaje jsou zasílány všem registrovaným, a to každé úterý. Registrace do projektu je zdarma online a přináší s sebou mnoho dalších výhod. Více o registraci do projektu na http://www.svou-cestou.cz/blog/176-vyhody-registrace-do-projektu-svou-cestou-young-business

banner FB varianta