Dovolte, abychom Vás informovali o zpracování osobních údajů v AMSP ČR. V souvislosti s přihlášením a účastí v projektu AMSP ČR či v souvislosti s žádostí o zasílání novinek od AMSP ČR jsou v AMSP ČR zpracovávány osobní údaje přihlášeného (subjekt údajů) v souladu s platnou legislativou, zejména Nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“).

Správcem údajů je Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). Subjekt údajů, kterým je fyzická osoba nebo fyzická osoba podnikající, má právo požadovat od správce informaci, jaké osobní údaje jsou zpracovávány; právo na jejich opravu, aktualizaci nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Subjekt údajů má rovněž právo vznést u správce námitku nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zásady ochrany osobních údajů AMSP ČR ZDE

Účast v projektu můžete ukončit Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Odhlášení odběru novinek můžete provést v každém zaslaném newsletter na příslušný odkaz v jeho závěru!